קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גאלט תות

גאלט תות
גאלט תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 71 אוהדים. אם יש לך עמילן, ביצה לשטוף, תותים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו גאלט תות, גאלט תות, ו גאלט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום תנור ל 425 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר ועמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים את פירות יער לזרוק מעיל עם תערובת יבשה. קו מחבת גיליון עם קלף ומניח את גיליון הבצק על גבי. ערימת תערובת תות במרכז, משאיר לפחות 3 אינץ ' של בצק חשוף על כל הצדדים. מקפלים את הבליטה לאחור סביב הפרי, עוטפים אותו מכל הצדדים, מקפלים אותו לקפלים כפריים כדי לאסוף את העודף. צ ' יל בצורת גאלט במקרר במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הגאלט הצונן מהמקרר וסרק את הבצק החשוף בשטיפת ביצים ומפזר סוכר אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מניחים את מגש הסדין על המדף מוכן ואופים במשך 20 דקות, מפנה באמצע. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים במשך 20-30 דקות נוספות, עד הקרום הוא חום זהוב המילוי מבעבע בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
הסר מהתנור ולאפשר לגלט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק