קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גאלט תות

גאלט תות
גאלט תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 71 אוהדים. אם יש לך עמילן, ביצה לשטוף, תותים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו גאלט תות, גאלט תות, ו גאלט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום תנור ל 425 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר ועמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את פירות יער לזרוק מעיל עם תערובת יבשה. קו מחבת גיליון עם קלף ומניח את גיליון הבצק על גבי. ערימת תערובת תות במרכז, משאיר לפחות 3 אינץ ' של בצק חשוף על כל הצדדים. מקפלים את הבליטה לאחור סביב הפרי, עוטפים אותו מכל הצדדים, מקפלים אותו לקפלים כפריים כדי לאסוף את העודף. צ ' יל בצורת גאלט במקרר במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את הגאלט הצונן מהמקרר וסרק את הבצק החשוף בשטיפת ביצים ומפזר סוכר אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים את מגש הסדין על המדף מוכן ואופים במשך 20 דקות, מפנה באמצע. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים במשך 20-30 דקות נוספות, עד הקרום הוא חום זהוב המילוי מבעבע בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור ולאפשר לגלט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות