גאלט תפוח-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Galette אגס תפוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, שימורי משמש, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגס ותפוח גאלט, תפוח, אגס, חבושים גאלט, ו גאלט אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. על משטח מקומח קלות, מניחים אחד piecrust על גבי השני לגלגל את הערימה לתוך מעגל 16 אינץ ' אחד.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בקלף.
מורחים 1/4 כוס של משמר על הקרום, משאיר גבול 2 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים, אגסים, קמח, מיץ לימון, זנגביל, קינמון, ו 3 כפות של הסוכר.
מעבירים לקרום, משאירים את הגבול פנוי. מקפלים את הקצוות של הקרום על תערובת הפרי.
מברישים את הביצה על הקרום ומפזרים את כפית הסוכר שנותרה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת הפרי הוא רך, 50 עד 60 דקות. בסיר קטן, מחממים את 2 כפות הנותרים של שימורים ו 1 כפות מים מעל חום בינוני עד נוזל, 2 עד 3 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כדי להביא את זה: את galette יכול להיעשות יום אחד קדימה; רק לכסות אותו בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. כדי למנוע ממנו להחליק סביב על צלחת הגשה, לטפוח כמה שימורים במרכז הצלחת לפני הצבת galette על גבי.