המתכון Garam Masala קלוי הליבוט ברוטב עגבניות קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מארון בישול יש 1076 אוהדים. אם יש לך בצל, שום, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, קארי עוף מסאלה Garam, ו בוטנים קלויים ע " ש גארם מסאלה (מתכונים דומים).
מברשת תערובת garam masala על הדגים ומניחים אותו בתבנית אפייה ולתת לשבת במשך 20 דקות.צולים את ההליבוט בתנור שחומם מראש 232° עד מבושל, על 10-15 דקות. (מיצים לבנים יופיעו על הדגים כאשר הוא מבושל.) מחלקים את רוטב קארי עגבניות בין ארבע צלחות ומניחים חתיכת הליבוט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
רוטב קארי
הליבוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.