גבינה בגריל Gruyère עם סלט תפוחים
גבינה בגריל Gruyère עם סלט תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, gruyère, לחם עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère, Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, ו עוגות גבינה ותפוחים וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כף. חמאה בסיר קטן על אש גבוהה. כאשר חמאה מתחילה קצף, מוסיפים בצלצלים ותימין; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב ברציפות עם כף עץ או מרית, עד שאלוט מתחילים לרכך ו caramelize, 45 דקות; להסיר מן החום ולהניח בצד.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף 1 כף. חמאה ומערבולת במחבת להמיס חמאה ומעיל התחתון של מחבת.
מוסיפים 2 פרוסות לחם למחבת ומבשלים עד חום זהוב ופריך בתחתית, 23 דקות.
להעביר לחם, קלוי בצד למטה, לתבנית אפייה מעוטרת. חזור עם פרוסות חמאה ולחם שנותרו. מחלקים גבינה באופן שווה בין פרוסות לחם; גבינה העליון עם שאלוט שמורות.
מניחים תבנית אפייה בתנור ואופים עד גבינה מותכת, 78 דקות.
מערבבים ארוגולה, פרוסות תפוח, מיץ לימון ושמן בקערה גדולה; לזרוק מעיל ולהפיץ באופן שווה. סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.לחץ 2 חתיכות של לחם יחד, הצדדים גבינה מותכת; כריך חצוי באלכסון ומניח על צלחת. חזור עם פרוסות הלחם שנותרו. מחלקים סלט בין צלחות.