גבינה חלפיניו גריסים
גבינה חלפיניו גריסים נטול גלוטן, ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל חלפיניו, גבינת אדאם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו גבינת חלפיניו רצחנית, גרגרי גבינה חלפיניו קלויים שום, ו צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות מים בסיר כבד-תחתית גדול מעל חום גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה. לאט לאט לשפוך את שיבולת שועל תוך לטאטא כל הזמן. להפחית את החום נמוך, לכסות, לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, במשך כ 20 דקות.
בעוד גריסים מתבשלים, פאן-צלוי פלפל jalapeño במחבת קטנה על חום גבוה עד העור הוא חום ובלפוחיות.
חותכים את הפלפל לחצי לאורכו ולהסיר את העור ואת הזרעים מן הפלפל ולהשליך. לרכך את הבשר ולהוסיף אותו לסיר של שיבולת שועל.
הסר את הסיר מהחום וקפל את החמאה, מסקרפונה וגבינת אדאם. מתבלים במלח.
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing