קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

גבינה כחולה-חזה הודו ממולא

גבינה כחולה-חזה הודו ממולא
אם יש לכם פלפל, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו חזה הודו צלוי עם רוטב פטריות גבינה כחולה, חזה הודו ממולא בבייקון וגבינה, ו המבורגר הודו ממולא גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב גבינה כחולה, תפוחים, 1/4 כפית פלפל, 1/4 כפית מרווה, ושום בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
לשימור,לשימור,
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להסיר ולהשליך את העור משד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3
שכב שד שטוח על לעטוף פלסטיק כבד חובה (עם מה היה צד העור למטה). החל מהמרכז, לחתוך אופקית דרך החלק העבה ביותר של כל צד של השד כמעט, אבל לא דרך, הקצוות החיצוניים. הפוך חתיכות לחתוך מעל כדי להגדיל את השד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מניחים עטיפת פלסטיק כבדה מעל טורקיה, ושד פאונד כדי לשטח עד 1/2 " עובי, באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
מורחים תערובת גבינה כחולה באופן שווה על חזה הודו כדי בתוך 1 "של קצוות; להפשיל חזה הודו, ג' לירול אופנה, מתחיל עם צד קצר. לקשור באופן מאובטח ב 1 1/2 " מרווחים עם מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מקום טורקיה רול, צד התפר למטה, במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
שלב 1/2 כפית פלפל, נשאר 1/2 כפית מרווה, חמאה, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. לשפשף באופן שווה על חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לזרוק שאלוט בשמן זית. סדר סביב טורקיה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות. טורקיה Baste עם סיידר 1/2 כוס (לשפוך את הסכום שנותר מן צליעה למחבת).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
אופים 35 עד 40 דקות נוספות או עד רשם מדחום 17
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר טורקיה, לכסות עם רדיד אלומיניום; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר שאלוט, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
13
מוסיף סיידר שנותר למחבת צלייה, ערבוב כדי לשחרר כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
14
יוצקים תערובת לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
להוסיף 1/2 הנותרים פלפל כפית, נשאר 1/4 כפית מלח, מרק עוף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מערבבים עמילן תירס ומים; מוסיפים לתערובת סיידר. להחזיר את התערובת לרתיחה, ולבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מוסיפים שאלוט לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
הסר מחרוזת מטורקיה, ופרוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
19
מגישים הודו ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
* ניתן לרכוש בקבוקי סיידר בודדים מחנות בירה ויין מיוחדת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)