גבינה מותכת עם עגבניות, אבוקדו, בייקון וארוגולה
זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, מעדניית גבינת יארלסברג, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינה מותכת עם בייקון, עגבנייה ואבוקדו, בייקון, עגבניות וגבינה בגריל אבוקדו, ו תירס בגריל, עגבניות ירושה, אבוקדו, סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה בצד אחד רק של הלחם פרוס על פי ההעדפה האישית שלך. בצד הלא חמאה של שתי פרוסות הלחם, מניחים 1 -2 פרוסות גבינה. (
הוסף גבינה נוספת אם תרצה או אם פרוסות הלחם שלך גדולות)
מניחים את גבינת הלחם החמאה בצד למעלה, בצד חמאה למטה על מחבת מחבת או ברזל יצוק מעל חום בינוני. מבשלים עד שהצד התחתון של הלחם קלוי והגבינה נמסה. להנמיך את החום על הכיריים, במידת הצורך, כדי למנוע מעל בראונינג ו / או שריפת הלחם.
מוסיפים את הבייקון המבושל על גבי הגבינה על פרוסת לחם אחת. על שכבת הפרוסה השנייה ארוגולה, עגבניות ואבוקדו על גבי הגבינה המותכת. לחץ על שתי הפרוסות יחד. אם הכריך צריך התחממות נוספת, לבשל 1-2 דקות לכל צד. לאכול מיד וליהנות!