קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

גבינה רכה זית ושום עם בגט מלא גרגר

גבינה רכה זית ושום עם בגט מלא גרגר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל גבינה רכה זית ושום להפיץ עם בגט מלא גרגר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 565 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם זיתים, לב סלרי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינת שמנת ועוגיות זית עם ממרח פטרוזיליה זית, ממרח גבינה עם אורז זית, ו גבינת שמנת-ממרח זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים זיתים במעבד מזון וגרר בשום, מוסיפים גבינת שמנת וגבינת ריקוטה. Pulse הגבינה והזיתים להתפשטות חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינהגבינה
שוםשום
זיתיםזיתים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
להעביר לקערה הגשה העליון עם אגוזי לוז. טוסט הלחם על תבנית אפייה 5 עד 10 דקות לפריך קלות. להקיף את הממרח עם לחם, פיתות צ ' יפס וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
סלריסלרי
מורחיםמורחים
לחםלחם
טוסטטוסט
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה