גבינת בירה-בייגלה ממולאים
בייגלה ממולאים בגבינת בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתייה, מלח גס, קרום פיצה קלאסי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בייגלה רך בירה ממולא תרד וארטישוק, בייגלה בירה, ו בייגלה בירה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. לרסס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף בישול.
לפרוש בצק על משטח עבודה מקומח קלות.
מגלגלים בצק למלבן 12x14 אינץ'. באמצעות חותך פיצה, לחתוך בצק לאורך לתוך 4 רצועות.
לאורך קצה ארוך של כל רצועת בצק, להפיץ 2 כפות של הגבינה. למתוח בצק על מילוי; להבריש קצוות עם מים, וצביטה לאטום. להרים את הקצוות בעדינות למתוח כל חבל בצק 24 אינץ ' ארוך.
כדי ליצור צורה בייגלה, טופס כל חבל לתוך צורת U. טוויסט מסתיים פעמיים. לחץ על בצק שבו הבצק חופף ב" X " להרים מסתיים לקפל מעל כך שהם לנוח על החלק התחתון של צורת U. טאק קצה אחד מתחת לבצק בתחתית צורת U; הקצה השני נמצא מעל הבצק בתחתית צורת U.
בקערה קטנה, להכות ביצה 1 כף בירה עם להקציף עד מעורבב,להפריש.
בקערה גדולה למיקרוגל, נשאר מיקרוגל בירה חשופה על 1 דקה 30 שניות או עד חם. לאט להוסיף סודה לשתיה; מערבבים עד מומס. לטבול כל בייגלה, 1 בכל פעם, לתוך תערובת בירה וסודה.
הסר עם טרנר פנקייק גדול או כפית מחוררת; מקום על מתלה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות.
בייגלה מברשת עם תערובת ביצה, ומפזרים מלח גס. בזהירות להעביר גיליון עוגיות.
אופים 11 עד 15 דקות או עד צמרות בייגלה הם חום זהוב כהה.