גבינת ברי, תפוח וקסדיות ארוגולה
ברי, תפוח וקסדייה ארוגולה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. אם יש לכם סיידר תפוחים, ארוגולה, גבינת ברי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תות צלוי, גבינת ברי וארוגולה, גבינת ברי תפוחים, ו טורטיות תפוחים וברי.
הוראות
מערבבים חרדל וסיידר בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מורחים כל טורטיה עם כ 1 1/2 כפית תערובת חרדל.
מקום 1 טורטייה, בצד חרדל למעלה, במחבת. מסדרים שליש פרוסות גבינה מעל חצי טורטייה; לבשל 1 דקה או עד גבינה מתחילה להמיס. מסדרים שליש פרוסות תפוח על גבי גבינה; למעלה עם 1 ארוגולה כוס.
מפזרים 1/4 פלפל כפית. מקפלים טורטיה לשניים; לחץ בעדינות עם מרית. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל פעמיים עם הנותרים 2 טורטיות, גבינה, פרוסות תפוח, 2 כוסות ארוגולה, ו 1/2 פלפל כפית.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.
משחק יין: Gewrztraminer. לקבלת מנה עיקרית בטעם תפוח כמו quesadillas אלה, לנסות טוויסט צרפתי עם gewrz Alsatian. בקושי off-יבש 2009 הלפריץ "אצילי Tier" Gewrztraminer (Vin D ' Alsace; $1
יש טעמי תפוח ומלון פריך, בתוספת כמה פרחוני ראוותני (רוז וגרדניה) ורכיבי תבלינים שעובדים להפליא עם הגבינה הארומטית ואת ארוגולה המתובלת. -- שרה שניידר
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.