גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז
המתכון גבינת עיזים, בצל אביב & טארט אגוזי לוז יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אגוזי לוז חלוקים, גבינת עיזים ללא קמטים, בצל אביב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים, בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים, ו סופלה גבינת עיזים, בצל אביב ופטרוזיליה.
הוראות
שים תבנית אפייה בתנור, ואז לחמם 200c / 180c מאוורר / גז
מברשת את הפילו עם 2 כפות של השמן ולהשתמש בשורה 23cm עגול, פח טארט עם תחתית רופפת.
שכבת הסדינים בזוויות שונות, כך הבסיס והצדדים מכוסים היטב, ולאפשר את הבצק לעטוף על הצדדים.
שים 1 כפית יותר שמן במחבת, להוסיף את בצל האביב, שום וכמה תיבול, ואז מטגנים עבור כמה דקות כדי לרכך.
להקציף יחד את החרדל, קרם frache וביצים. עונה היטב. מפזרים חצי מתערובת הבצל באביב וחצי מגבינת העזים על בסיס המאפה, שופכים מעל תערובת הביצים ומעל עם שאר הגבינה והבצל באביב.
מפזרים על אגוזי לוז, ולאחר מכן לקפל את המאפה התלוי ולהתחכך עם השמן הנותר.
אופים את הטארט על תבנית האפייה המחוממת במשך 25-30 דקות עד המילוי מוגדר ואת המאפה הוא זהוב. בזהירות להסיר את הפח לפני חיתוך.