גבינת עיזים ופחזניות עגבניות מיובשות עם שמן צמחי
גבינת עיזים ופחזניות עגבניות מיובשות עם שמן צמחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול כבד עם כרית סיליקון או נייר קלף.
מערבבים את המים, החמאה והמלח בסיר בינוני כבד על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים על חום בינוני במשך 1 דקה. מגניב במשך 5 דקות. לפצח את הביצים לתוך כוס מדידה. השתמש בכף עץ להכות את הביצים לתוך הבצק, 1 בכל פעם. מערבבים בפרמזן ופלפל. כף 18 ערימות של בצק על גיליון אפייה מוכן, המרווח 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד פחזניות הם נפוחים וזהב, כ 45 דקות. אפשר לפחזניות להתקרר לחלוטין.;
מערבבים את גבינת עיזים ושמנת בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים יחד את הגבינה ואת הקרם. מערבבים את העגבניות, מלח ופלפל. תניח בצד.;
שלב את עשבי התיבול במעבד מזון ודופק לקצוץ את עשבי התיבול. עם ריצת המכונה מוסיפים את השמן, המלח והפלפל.
מעבירים לקערה קטנה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד.;
באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון של הפחזניות. ממלאים כל פחזנית בכפית של תערובת גבינת עיזים ומחזירים את החלק העליון של המאפה.
מניחים כמה פחזניות על צלחת הגשה, טפטוף עם שמן עשב, ומפזרים אגוזי מלך.