גבינת עיזים טרייה וסלט צנון עם תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים טריים סלט Radicchio עם תאנים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם תאנים בשלות סופר, חמאה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תאנים טריות עם בייקון וגבינת עיזים, פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל.
הוראות
חותכים אונות שאלות בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך פלחי עבה.
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני, ואז מערבלים ב 2 כפות. שמן וחמאה. כאשר חמאה מתחילה קצף, להוסיף שאלוט ומערבבים מעיל. עונה עם 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
להפחית את החום בינוני נמוך לבשל שאלוט 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל 2 עד 3 דקות, עד קרמל לחלוטין (חום זהוב עמוק), 15 עד 25 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בינתיים, לגלגל גבינה בצורה מסודרת בניילון נצמד כדי ליצור צורת יומן אחידה. טוויסט הקצוות של פלסטיק לעטוף חזק לגלגל יומן קדימה ואחורה על משטח עבודה כמה פעמים כדי להחליק את פני השטח של גבינה ולתת לו צורה אפילו.
חותכים תאנים לחצאים או רבעים, בהתאם לגודלם.
Lay לחתוך בצד מעלה העונה עם 1/2 כפית. מלח, פלפל, וכ -1 כף. שמן.
חותכים רדיקיו לאורכו לתוך 1/3-in.- סרטים עבים ולשים בקערה גדולה.
לזרוק רדיקיו עם שאלוט קרמל, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
טפטוף מיץ לימון, נשאר 1 כף. שמן, ו 2 1/2 כפית. סאבה על סלט. לזרוק לשלב.
הפעל סכין דק, חד מתחת למים חמים במשך כמה שניות, ואז לנגב אותו יבש. (סכין חם יחתוך גבינת עיזים רכה בצורה נקייה יותר.)
הסר לעטוף פלסטיק מגבינה לחתוך גבינה לתוך 12 סיבובים (על 1/3 ב. עבה), חיתוך ישר למטה reheating סכין בין פרוסות. מתבלים עם פלפל.
עוטפים סלט רדיקיו על מגש ארוך ומכניסים תאנים בין העלים.
מניחים גבינת עיזים על סלט, מעט חופפים את הפרוסות.
טפטוף קצת סאבא ושמן על גבינת עיזים ומגישים.
* Saba, הידוע גם בשם mosto cotto, הוא מיץ סירופ, מבושל למטה של ענבים אדומים לחוץ טרי. זה נעשה באיטליה מאז התקופה הרומית. מצא אותו בחנויות מכולת מצוידות היטב באינטרנט.