קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

גבינת עיזים טרייה וסלט צנון עם תאנים

גבינת עיזים טרייה וסלט צנון עם תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים טריים סלט Radicchio עם תאנים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם תאנים בשלות סופר, חמאה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תאנים טריות עם בייקון וגבינת עיזים, פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל.

הוראות

1
חותכים אונות שאלות בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך פלחי עבה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני, ואז מערבלים ב 2 כפות. שמן וחמאה. כאשר חמאה מתחילה קצף, להוסיף שאלוט ומערבבים מעיל. עונה עם 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להפחית את החום בינוני נמוך לבשל שאלוט 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל 2 עד 3 דקות, עד קרמל לחלוטין (חום זהוב עמוק), 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
5
בינתיים, לגלגל גבינה בצורה מסודרת בניילון נצמד כדי ליצור צורת יומן אחידה. טוויסט הקצוות של פלסטיק לעטוף חזק לגלגל יומן קדימה ואחורה על משטח עבודה כמה פעמים כדי להחליק את פני השטח של גבינה ולתת לו צורה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
חותכים תאנים לחצאים או רבעים, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
7
Lay לחתוך בצד מעלה העונה עם 1/2 כפית. מלח, פלפל, וכ -1 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
חותכים רדיקיו לאורכו לתוך 1/3-in.- סרטים עבים ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לזרוק רדיקיו עם שאלוט קרמל, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רדיקיו.רדיקיו.
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
10
טפטוף מיץ לימון, נשאר 1 כף. שמן, ו 2 1/2 כפית. סאבה על סלט. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
הפעל סכין דק, חד מתחת למים חמים במשך כמה שניות, ואז לנגב אותו יבש. (סכין חם יחתוך גבינת עיזים רכה בצורה נקייה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
הסר לעטוף פלסטיק מגבינה לחתוך גבינה לתוך 12 סיבובים (על 1/3 ב. עבה), חיתוך ישר למטה reheating סכין בין פרוסות. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
עוטפים סלט רדיקיו על מגש ארוך ומכניסים תאנים בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
14
מניחים גבינת עיזים על סלט, מעט חופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
15
טפטוף קצת סאבא ושמן על גבינת עיזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
* Saba, הידוע גם בשם mosto cotto, הוא מיץ סירופ, מבושל למטה של ענבים אדומים לחוץ טרי. זה נעשה באיטליה מאז התקופה הרומית. מצא אותו בחנויות מכולת מצוידות היטב באינטרנט.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומיםענבים אדומים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)