גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה
גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, חמאת עגבניות, גבינת צ'יפס, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ארוגולן ורביולי גבינת עיזים, ו רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לטגן 10 דקות.
הוסף ארוגולה; לזרוק עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
העברת תערובת ארוגולה לקערה גדולה וקריר.
מערבבים בגבינת עיזים וגבינת פרמזן. מילוי העונה עם מלח ופלפל.קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד כבד; לרסס רדיד עם תרסיס nonstick.
מניחים עטיפות 4 wonton על משטח עבודה; לכסות עטיפות שנותרו עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. מברשת קלה כל משטח של כל עטיפה עם ביצה לבן. כפית 1 נדיב מילוי למרכז של כל עטיפה. לקפל עטיפות באלכסון במחצית, יצירת משולשים. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. סדר רביולי על סדינים מוכנים. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות קדימה. לכסות עם פלסטיק להתקרר עד 1 יום; או לכסות עם פלסטיק, ולאחר מכן רדיד כבד חובה, להקפיא עד 1 שבוע. אם קפוא, לא להפשיר לפני הבישול.) Make tomato-pancetta butter: Cook קצוץ pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר; ניקוז. תניח בצד.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגבניות וקורנית; מטגנים עד שהעגבניות רכות, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מניחים חמאה מומסת בקערה גדולה. מבשלים חצי רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 4 דקות עבור טרי או 5 דקות עבור קפוא. באמצעות מסננת גדולה, להעביר רביולי למסננת ולנקז; מקום בקערה עם חמאה ולזרוק למעיל. כיסוי כדי להתחמם. לבשל רביולי הנותרים באותו סיר של מים רותחים.
מסננים ומוסיפים לקערה של רביולי בחמאה. זרוק בעדינות למעיל. מחלקים רביולי בין קערות. לחמם מחדש חמאת עגבניות על אש בינונית.
הוסף פנצ ' טה ובזיליקום שמורים; לטגן 1 דקה. רוטב כפית על רביולי; מקשטים עם טימין.