קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה

גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה
גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, חמאת עגבניות, גבינת צ'יפס, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ארוגולן ורביולי גבינת עיזים, ו רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שאלוט; לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
הוסף ארוגולה; לזרוק עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
העברת תערובת ארוגולה לקערה גדולה וקריר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים בגבינת עיזים וגבינת פרמזן. מילוי העונה עם מלח ופלפל.קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד כבד; לרסס רדיד עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים עטיפות 4 wonton על משטח עבודה; לכסות עטיפות שנותרו עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. מברשת קלה כל משטח של כל עטיפה עם ביצה לבן. כפית 1 נדיב מילוי למרכז של כל עטיפה. לקפל עטיפות באלכסון במחצית, יצירת משולשים. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. סדר רביולי על סדינים מוכנים. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות קדימה. לכסות עם פלסטיק להתקרר עד 1 יום; או לכסות עם פלסטיק, ולאחר מכן רדיד כבד חובה, להקפיא עד 1 שבוע. אם קפוא, לא להפשיר לפני הבישול.) Make tomato-pancetta butter: Cook קצוץ pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר; ניקוז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים עגבניות וקורנית; מטגנים עד שהעגבניות רכות, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
מניחים חמאה מומסת בקערה גדולה. מבשלים חצי רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 4 דקות עבור טרי או 5 דקות עבור קפוא. באמצעות מסננת גדולה, להעביר רביולי למסננת ולנקז; מקום בקערה עם חמאה ולזרוק למעיל. כיסוי כדי להתחמם. לבשל רביולי הנותרים באותו סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים ומוסיפים לקערה של רביולי בחמאה. זרוק בעדינות למעיל. מחלקים רביולי בין קערות. לחמם מחדש חמאת עגבניות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף פנצ ' טה ובזיליקום שמורים; לטגן 1 דקה. רוטב כפית על רביולי; מקשטים עם טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
רביולירביולי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.