גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, חמאת עגבניות, גבינת צ'יפס, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ארוגולן ורביולי גבינת עיזים, ו רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שאלוט; לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
הוסף ארוגולה; לזרוק עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מערבבים בגבינת עיזים וגבינת פרמזן. מילוי העונה עם מלח ופלפל.קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד כבד; לרסס רדיד עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
6
מניחים עטיפות 4 wonton על משטח עבודה; לכסות עטיפות שנותרו עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. מברשת קלה כל משטח של כל עטיפה עם ביצה לבן. כפית 1 נדיב מילוי למרכז של כל עטיפה. לקפל עטיפות באלכסון במחצית, יצירת משולשים. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. סדר רביולי על סדינים מוכנים. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות קדימה. לכסות עם פלסטיק להתקרר עד 1 יום; או לכסות עם פלסטיק, ולאחר מכן רדיד כבד חובה, להקפיא עד 1 שבוע. אם קפוא, לא להפשיר לפני הבישול.) Make tomato-pancetta butter: Cook קצוץ pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר; ניקוז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
רביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
7
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים עגבניות וקורנית; מטגנים עד שהעגבניות רכות, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
מניחים חמאה מומסת בקערה גדולה. מבשלים חצי רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 4 דקות עבור טרי או 5 דקות עבור קפוא. באמצעות מסננת גדולה, להעביר רביולי למסננת ולנקז; מקום בקערה עם חמאה ולזרוק למעיל. כיסוי כדי להתחמם. לבשל רביולי הנותרים באותו סיר של מים רותחים.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.