גבינת פטה אפויה עם רומסקו וטפנד זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פטה אפוי עם Romesco וטפנד זיתים. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, עגבניות שזיף, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו טפנד פטה וזיתים, שומר קלוי מקליפורניה עם ממרח זיתים, פטה ומנטה, ו בקלה אפוי עם טפנד זיתים עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב romesco, לחתוך פלפל אדום חצי לאורכו, ולהשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף ולקצוץ.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים 4 דקות או עד השום חומים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פלפל אדום ומרק; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים אגוזים ולחם; לבשל 1 דקה.
העברת תערובת למעבד מזון או בלנדר; להוסיף 1/4 כפית פלפל שחור. תהליך עד חלקה; להעביר לקערה.
כדי להכין את ממרח הזיתים, 1/4 כוס פטרוזיליה, ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית פלפל שחור) במעבד מזון. תהליך עד קצוץ דק.
מעיל 1 1/2-ליטר broiler-זכוכית בטוחה או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. כפית חצי רוטב romesco לתוך צלחת מוכנה, העליון עם 3/4 כוס גבינה. ממרח זיתים על גבינה. כפית את רוטב romesco הנותרים על טפנד, העליון עם שאריות 1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
צלייה 3 דקות או עד חום העליון.