תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פטה אפוי עם Romesco וטפנד זיתים. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, עגבניות שזיף, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו טפנד פטה וזיתים, שומר קלוי מקליפורניה עם ממרח זיתים, פטה ומנטה, ו בקלה אפוי עם טפנד זיתים עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין רוטב romesco, לחתוך פלפל אדום חצי לאורכו, ולהשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 8 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
4
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף ולקצוץ.
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים 4 דקות או עד השום חומים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
9
מוסיפים פלפל אדום ומרק; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים אגוזים ולחם; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
העברת תערובת למעבד מזון או בלנדר; להוסיף 1/4 כפית פלפל שחור. תהליך עד חלקה; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מעיל 1 1/2-ליטר broiler-זכוכית בטוחה או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. כפית חצי רוטב romesco לתוך צלחת מוכנה, העליון עם 3/4 כוס גבינה. ממרח זיתים על גבינה. כפית את רוטב romesco הנותרים על טפנד, העליון עם שאריות 1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת.