גבינת פטה מוקצפת עם פלפל מתוק וחם
גבינת פטה מוקצפת עם פלפל מתוק וחם עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אורפה צ'ילה, פלפלים, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מטבל פטה מוקצף, מטבל פטה מוקצף, ו מטבל Fetan ופלפל מוקצף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים פלפלים על תבנית אפייה, בצד חתוך למטה, ו לצלות עד מושחר ו חרוך, כ 15 דקות, סיבוב המחבת לפי הצורך.
להעביר פלפלים לקערה בינונית, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 עד 20 דקות.
הסר פלפלים מהקערה, להשליך כל נוזל, ולמחוק את הקערה. מקלפים את הפלפלים (משליכים את העור), קוצצים בגסות, וחוזרים לקערה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד למעיל הפלפלים המתוקים והחם cheese.In מעבד מזון מצויד מצורף להב, purée התערובת במשך כ 2 דקות, עד חלקה מאוד שמנת. (התערובת תהיה די רופפת.) להכניס למקרר במשך כ 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטבול להגדיר.
מניחים את התערובת בקערת הגשה ומפזרים אותו עם קמצוץ כל אחד חאלב צ 'ילה, אורפה צ' ילה, ופפריקה.