קושירגיל
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

גבינת פימינטו בגריל

גבינת פימינטו בגריל
גבינת פימינטו בגריל עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך לחם תבואה, לחסום גבינת צ'דר, רוטב חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו פימיאנטו טוסט גבינה, כריכי גבינה פימיאנטו בגריל, ו חלק אוהבים את זה חם " טוסט פימינטו גבינה כריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז הבא 6 מרכיבים; בעדינות לערבב גבינה. מכסים ומצננים עד 3 ימים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2
מורחים הנותרים 1/4 כוס מיונז באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מניחים 4 פרוסות לחם, צדדים מיונז למטה, על נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על גבי 4 פרוסות לחם על נייר שעווה; למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, צדדים מיונז למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
כריכי בישול, בקבוצות, על מחבת חמה או במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שרה לי לחם לבן דגנים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה