גבינת פרמזן עם ראגו פטריות
גבינת פרמזן עם ראגו פטריות עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. אם יש לך טימין, עגבניות משומר, פטריות קרמיני ושיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גבינת פרמזן עם ראגו פטריות, Ragú New-סטייק Tra Dish Parmesan, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים חמים פטריות מיובשות בקערה; בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות טריות, בצל, פלפל כתוש וגבינת כוס 1/4; מערבבים היטב. לבשל 10 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות ספוגות (עם נוזל) למחבת יחד עם עגבניות וקורנית; מערבבים. מביאים לרתיחה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מברשת עם שמן שנותר; מפזרים גבינה נותרת.
תערובת פטריות כפית על פרוסות טוסט ממש לפני ההגשה.