גבינת צ'דר חביתה מגולגלת עם תפוחי אדמה צלויים בייקון
חביתת גבינת צ'דר מגולגלת עם תפוחי אדמה צלויים בייקון היא ללא גלוטן ומספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גבינת צ'דר חביתה מגולגלת עם תפוחי אדמה צלויים בייקון, חביתת בייקון עם גבינת צ'דר מגולגלת, ו חביתת בייקון וגבינת שמנת מגולגלת.
הוראות
ציוד מיוחד: 1 פיסת נייר קלף
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל שחור.
לרסס תבנית אפייה גדולה, מעוטרת בתרסיס בישול.
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית האפייה, וודאו שנייר הקלף ארוך מספיק כדי לתלות על אורך תבנית הסדין.
ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול ושפכו את הביצים למחבת הסדין.
אופים עד הביצים מוצקות, על 15 עד 18 דקות, סיבוב המחבת חצי דרך בזמן הבישול.
הסר את הביצים מהתנור כאשר הם מוגדרים ומפזרים את הגבינה על גבי.
קחו צד אחד של נייר הקלף, הרימו וגלגלו את הביצים בחוזקה, בסגנון ג ' לי רול, מקלף בחזרה את הקלף תוך כדי תנועה.
חותכים את החביתה מגולגל לתוך עבה, אפילו פרוסות ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים בייקון.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
על תבנית אפייה מעוטרת, מערבבים את תפוחי האדמה, שמן זית, מלח ופלפל. לזרוק את התערובת באופן שווה מעיל. צולים את תפוחי האדמה בתנור עד חום זהוב עמוק ופריך, כ -20 עד 25 דקות.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני-גבוה, עד שמדחום בטיגון עמוק קורא 350 מעלות F.
מטגנים את חתיכות הבייקון עד זהוב ופריך, ולאחר מכן לנקז אותם על מגבת נייר.
במחבת סאוט גדולה, מוסיפים 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל.
מטגנים את הבצל מעל חום גבוה עד קרמל יפה, על 6 עד 8 דקות. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה, הבצל והבייקון. הפוך את התערובת על מגש ומגיש חם.