גבינת צ'דר עם שעועית שחורה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גבינת צ'דר עם שעועית שחורה מתובלת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מים, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל Stoneground עם גבינת צ'דר ושעועית שחורה מתובלת-יום שני ללא בשר, בקר מבושל חריף עם גבינת צ'דר שמנת, ו גבינת צ'דר Jalapeño: אירוח דרומי נעשה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים, חלב, 1 כף החמאה, טבסקו, פפריקה, 1 כפית מלח, ו 1/8 כפית קאיין. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את גריסים בזרם איטי, לטאטא. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד גריסים עבים מאוד, 5 עד 10 דקות.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים בגבינה. כיסוי כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick גדול, להמיס את כף הנותרים של חמאה על חום מתון.
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל הירוק ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את השעועית, מרק, 1/4 כפית קאיין, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השעועית הם חמים, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בעגבניות.
המלצת יין: הטעמים החזקים והמגוונים במנה זו רוצים יין אדום גדול, חריף ופירותי שיתאים לעוצמתם. Zinfandel נראה שיש זיקה שעועית שחורה, ודוגמה חזקה מעמק נאפה יתאים גרגרי שעועית אלה היטב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.