גבינת ריקוטה תוצרת סיציליאנית
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? גבינת ריקוטה סיציליאנית תוצרת בית יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 906 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לכי לחנות וקחי חלב-חמאה, בד גבינה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, גבינת ריקוטה תוצרת בית, ו גבינת ריקוטה תוצרת בית.
הוראות
קו מסננת גדולה או מסננת עם 4 שכבות של גזה. תניח בצד.
חלב חם, חלב חמאה, שמנת כבדה ומלח בסיר גדול, כבד ולא מגיב על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם במשך 10 הדקות הראשונות. המשך חימום, ללא ערבוב, עד הטמפרטורה מגיעה 190 מעלות F.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 1 שעה. התערובת תהיה מופרדת לגושים לבנים מי גבינה ברורה.
באמצעות כף מחוררת, מצקת כ 1/4 של הגושים לתוך מסננת בכותנה מצופה. לאסוף את הפינות של cheesecloth העליון מאובטח סגור עם עניבה zip. חזור עם שאר curds, cheesecloth, ואת קשרי zip. השתמש בעניבת zip האחרונה כדי חוט כל הגבינות יחד. להשעות את הגבינות על כף עץ גדולה מעל קערה גדולה, ולתת לנקז במשך 2 שעות.
מניחים את ארבעת הגבינות, עדיין בבד, בקערה במקרר לילה. בבוקר, חותכים את האזיקונים, ומעבירים גבינה למכולה אטומה.