גבינת שוויצרית מקושקשת
ניתן להכין את מתכון מקושקש גבינה שוויצרית תוך כ-50 דקות . תמורת 2.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. ארוחת בוקר זו מכילה 694 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -52 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. אם יש לכם ביצים, קוביות לחם, חמאה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 61% . נסו את מקומם של שעועית שחורה, שום ושרימפס מקושקש , ארוחת בוקר כפרית: טופו וירקות מקושקשים עם צ'יפס ביתי , ואת מקושקש נקניקיות הודו, מנגולד ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מערבבים את קוביות הלחם והחלב.
סננו לאחר 5 דקות. בקערה נפרדת, טרפו יחד חלב, ביצים, מלח ופלפל.
במחבת גדולה או סיר גדול, ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שהיא רכה. לא מבשלים אותה לגמרי.
מוסיפים את קוביות הלחם המושרות ומעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 23x33 ס"מ.
פזרו גבינה מגוררת על גבי הקדירה. בקערה קטנה, ערבבו יחד חמאה ופירורי לחם.
פזרו את התערובת מעל הגבינה ולאחר מכן הניחו מעל בייקון. כסו וקיררו למשך הלילה.
למחרת בבוקר, חממו תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.