גביעי ביסקוויט צ'ילה וגבינה
צ'ילה וכוסות ביסקוויט גבינה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם צ'ילי ישן, חלב, גבינת מונטריי ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוויט בייקון, ביצים וגבינה, כוסות ביסקוויטים לארוחת בוקר לשניים, ו סיר עוף ביסקוויט גביעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. Spray 9 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
בקערה בינונית מערבבים יחד תערובת ביסקוויק וחלב עד לקבלת הבצק הרך. צורה גדושה כפית של בצק לתוך 27 כדורים; לשטח כל כדור לתוך עגול שטוח.
בקערה קטנה, מערבבים צ ' ילי, גבינה ותיבול טאקו.
מקום 1 עגול בצק על משטח העבודה; העליון עם כ 1/2 כפית של תערובת צ ' ילה. למעלה עם סיבוב הבצק השני, עוד 1/2 כפית של תערובת צ ' ילה וסיבוב הבצק השלישי.
מניחים מחסנית בכוס מאפין, קצוות הפונים כלפי החלק התחתון של כוס; בעדינות מאוורר את הקצוות. חזור עם עיגול בצק שנותר ותערובת צ ' ילה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.