לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לנסות את גביעי הגלידה של בראוניז. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכריות צבעוניות, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס עוגת גלידה בראוני אוראו (עוגת גלידה בראוני זנותית), עוגיות תות וגלידת שמנת, ו פירות יער וגביעי שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט; יוצקים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים סוכר וביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הקמח, אגוזי המלך אם רוצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את גביעי הגלידה בכוסות מאפינס; ממלאים חצי מלא בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4
אופים בחום של 350 אטומים למשך 20-22 דקות או עד שהבראוניז מונחים מעל וקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (אל תאפו יתר על המידה). מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
רגע לפני ההגשה, מעל כל אחד מהם כדור גלידה ומקשטים בזילוף.
גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "