קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

גבעולי ריבס כבושים

גבעולי ריבס כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבעולי ריבס כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 481 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרגירי פלפל, גבעולי ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו תמרינד Rhubarb כבוש ו Redcurrants, סלט ריבס כבוש מהיר, ו סוואגר האביב: ריבס כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן שתי צנצנות ליטר הפה רחב ועפעפיים.
2
לשטוף גבעולי ריבס היטב לקצץ כדי להתאים לצנצנות. אם הגבעולים רחבים, חתוך אותם לקטעים ארוכים. בסיר קטן, לשלב את חומץ תפוחים, מים, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחלקים את זרעי החרדל, גרגירי פלפל, ציפורן וכוכב אניס בין שתי צנצנות מוכנות. לארוז את חתיכות ריבס לתוך צנצנות מעל התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
לאחר נוזל כבישה יש מבושל ואת הסוכר והמלח הם מומסים, לשפוך אותו לתוך צנצנות מעל rhubarb, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. הקש על הצנצנות בעדינות כדי להוציא את בועות האוויר. אם רמת headspace ירדה באופן משמעותי, להוסיף נוזל כבישה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
צנצנת לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות לעבד צנצנות בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מן canner ולהגדיר אותם להתקרר על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעות חותמות מבחן. אם צנצנות הן דביקות בכלל, לשטוף אותם כדי להסיר את השאריות. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד 1 שנה. צנצנות Unsealed ניתן לאחסן במקרר ולאכול בתוך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תן למלפפון החמוץ הזה לרפא לפחות 48 שעות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'