קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

גבעולי ריבס כבושים

גבעולי ריבס כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבעולי ריבס כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 481 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרגירי פלפל, גבעולי ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו תמרינד Rhubarb כבוש ו Redcurrants, סלט ריבס כבוש מהיר, ו סוואגר האביב: ריבס כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן שתי צנצנות ליטר הפה רחב ועפעפיים.
2
לשטוף גבעולי ריבס היטב לקצץ כדי להתאים לצנצנות. אם הגבעולים רחבים, חתוך אותם לקטעים ארוכים. בסיר קטן, לשלב את חומץ תפוחים, מים, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מחלקים את זרעי החרדל, גרגירי פלפל, ציפורן וכוכב אניס בין שתי צנצנות מוכנות. לארוז את חתיכות ריבס לתוך צנצנות מעל התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
לאחר נוזל כבישה יש מבושל ואת הסוכר והמלח הם מומסים, לשפוך אותו לתוך צנצנות מעל rhubarb, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. הקש על הצנצנות בעדינות כדי להוציא את בועות האוויר. אם רמת headspace ירדה באופן משמעותי, להוסיף נוזל כבישה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
צנצנת לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות לעבד צנצנות בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מן canner ולהגדיר אותם להתקרר על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעות חותמות מבחן. אם צנצנות הן דביקות בכלל, לשטוף אותם כדי להסיר את השאריות. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד 1 שנה. צנצנות Unsealed ניתן לאחסן במקרר ולאכול בתוך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תן למלפפון החמוץ הזה לרפא לפחות 48 שעות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'