גברים אוהבים את הסטייק הזה.
אם יש לך רוטב ווסטרשייר, פטריות, תיבול סטייק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית מתכונים דומים: שבוע אהבה: אנחנו אוהבים...עוגות תפוחי אדמה מתוקים של גרהם, אוהב תה, ו אהבה גדולה... מאי.
הוראות
הכן גריל חיצוני באמצעות בריקטים פחם מוערמים 2 עד 3 עמוק. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים עם תיבול סטייק.
בעוד פחם מתחמם, מטגנים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. תשאיר גריז במחבת.
כאשר הפחם מכוסה באפר אפור, לשים את הסטייקים על הגריל. מבשלים 12 דקות, פונה פעם אחת, או לרמה הרצויה של doneness.
בעוד הסטייקים מתבשלים, מערבבים את החמאה, רוטב ווסטרשייר וחרדל לתוך שומן החזיר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את פלפל אדום ופטריות; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
כדי לשרת, מניחים סטייקים על צלחות. למעלה עם בייקון, ואז גבינה כחולה ואז הירקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.