תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Edamame Guacamole. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, פלפל, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גואקמולי אדאמה, גואקמולי אדאמה, ו ממרח אבוקדו עם אדאמה ושומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. להכין אמבט קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מבשלים את שעועית edamame ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 10 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
3
מסננים את השעועית לתוך מסננת והלם באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז היטב.
5
מחית את האבוקדו, מיץ ליים, שום, jalapeño במעבד מזון במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
הוסף את שעועית edamame ואת התהליך במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
7
בינתיים, לבשל את הברוקולי ברתיחה מתגלגלת עד מכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
8
מסננים את הברוקולי ומזעזעים באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
לנקז היטב יבש לטפוח.
10
מוסיף את הברוקולי לתערובת edamame ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להעביר את התערובת לקערה בינונית ולקפל את שאר החומרים, ערבוב עם מרית גומי עד משולב היטב.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
להעביר את ממרח האבוקדו למיכל אטום ומקרר עד מקורר, כ 1 שעה, לפני ההגשה עם ליווי של בחירה. (ממרח האבוקדו יישאר במקרר עד יומיים.)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.