גוואקמולי בכל דרך שתרצה
המתכון גוואקמולי בכל דרך שתרצה הוא מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה משמש 4. זה הר ד ' אובר יש 839 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מנגו, פתיתי פלפל, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו גוואקמולי, איך להכין גוואקמולי / גוואקמולי מקסיקני, צ'יפוטלה גוואקמולי גריל מקסיקני-ניתן להכין גוואקמולי טרי שקל להכין עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (טוסטדה דה פלסטאנו קון קמרונים י גוואקמולי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים את החלקים מהקצה המחודד של נורות השום.
שים אותם על דף נייר אלומיניום ומזלפים 1 כף משמן הזית. עוטפים ברפיון, מכניסים לתנור ואופים עד שהם רכים, 35 עד 45 דקות. לעטוף ולתת להתקרר קצת.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס ומבשלים לאט, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהבצל כהה ומקורמל.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית ומוסיפים את פלפלי הג ' לפנו, התירס והפלפלים. הופכים את הירקות לעיתים קרובות עד שהם חרוכים היטב. מכניסים את כל הפלפלים לקערה ומכסים בניילון. כשהם קרירים מספיק לטיפול, מקלפים את העור השחור וקוצצים לחתיכות קטנות. כשהתירס קריר מספיק לטיפול, חותכים את הגרעינים מהקלח.
חותכים את הטורטיות למשולשים ושמים אותם בשכבה אחת על 3 ניירות אפייה.
מזלפים 1 כף משמן הזית על כל תבנית.
מפזרים את התבלינים, אחד לכל תבנית, מעל המשולשים.
אופים עד שהם משחימים קלות ופריכים.
מקלפים וקוצצים את המנגו. מערבבים פנימה את הבצל האדום הקצוץ, חצי מיץ הליים ומעט מלח.
מקלפים וקוצצים את האבוקדו.
מוסיפים את שארית מיץ הליים ומעט מלח ומערבבים בעדינות.
שים את הגוואקמולי בקערה גדולה. מכניסים את כל המיקסים-השום הקלוי, סלסת המנגו, הבצל המקורמל, הפלפלים, התירס, הג 'לפנוס, הכוסברה, הבצל הירוק, הצ' יפוטלים, פתיתי הפלפל האדום והרוטב החם - לקערות קטנות יותר.
תן לאנשים לעזור לעצמם לגוואקמולי ולתוספות האהובות עליהם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.