קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גוואקמולי בכל דרך שתרצה

גוואקמולי בכל דרך שתרצה
המתכון גוואקמולי בכל דרך שתרצה הוא מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה משמש 4. זה הר ד ' אובר יש 839 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מנגו, פתיתי פלפל, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו גוואקמולי, איך להכין גוואקמולי / גוואקמולי מקסיקני, צ'יפוטלה גוואקמולי גריל מקסיקני-ניתן להכין גוואקמולי טרי שקל להכין עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (טוסטדה דה פלסטאנו קון קמרונים י גוואקמולי) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים את החלקים מהקצה המחודד של נורות השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
שים אותם על דף נייר אלומיניום ומזלפים 1 כף משמן הזית. עוטפים ברפיון, מכניסים לתנור ואופים עד שהם רכים, 35 עד 45 דקות. לעטוף ולתת להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס ומבשלים לאט, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהבצל כהה ומקורמל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית ומוסיפים את פלפלי הג ' לפנו, התירס והפלפלים. הופכים את הירקות לעיתים קרובות עד שהם חרוכים היטב. מכניסים את כל הפלפלים לקערה ומכסים בניילון. כשהם קרירים מספיק לטיפול, מקלפים את העור השחור וקוצצים לחתיכות קטנות. כשהתירס קריר מספיק לטיפול, חותכים את הגרעינים מהקלח.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חותכים את הטורטיות למשולשים ושמים אותם בשכבה אחת על 3 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מזלפים 1 כף משמן הזית על כל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מפזרים את התבלינים, אחד לכל תבנית, מעל המשולשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים עד שהם משחימים קלות ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מקלפים וקוצצים את המנגו. מערבבים פנימה את הבצל האדום הקצוץ, חצי מיץ הליים ומעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מקלפים וקוצצים את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
14
מוסיפים את שארית מיץ הליים ומעט מלח ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
שים את הגוואקמולי בקערה גדולה. מכניסים את כל המיקסים-השום הקלוי, סלסת המנגו, הבצל המקורמל, הפלפלים, התירס, הג 'לפנוס, הכוסברה, הבצל הירוק, הצ' יפוטלים, פתיתי הפלפל האדום והרוטב החם - לקערות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן לאנשים לעזור לעצמם לגוואקמולי ולתוספות האהובות עליהם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
3
מגישים עם הצ ' יפס בטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.