גוואקמולי ירוק אביבי
גוואקמולי ירוק באביב דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 190 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמנת, צ'יפס טורטיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צמח ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (טוסטדה דה פלסטאנו קון קמרונים י גוואקמולי), צמח ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (טוסטדה דה פלסטאנו קון קמרונים י גוואקמולי), ו גוואקמולי אפונה אביבית.
הוראות
מבשלים אפונה לפי הוראות החבילה; מסננים ומכניסים למעבד מזון.
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ הליים, האבוקדו, הבצל, הכוסברה, הצ ' ילי, השום, המלח והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה קטנה. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד מקורר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לגוואקמולי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אנילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.