גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס
חרוך סלט אבוקדו תירס עם שבבי תירס דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 607 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח כשר, מיץ ליים, עלי כוסברה ומלח ופלפל. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס, גוואקמולי תירס חרוך, ו גוואקמולי תירס חרוך.
הוראות
מוציאים את הקליפות מהתירס בגריל וזורקים.
מברישים את אוזני התירס ב -2 כפות משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את האוזניים עד שהגרעינים מזהיבים קלות מכל הצדדים, כ -5 דקות.
הסר את הגרעינים מהאוזניים.
מניחים את האבוקדו בקערה בינונית ומועכים מעט בעזרת מזלג.
מוסיפים את התירס, הסרנו, הבצל, מיץ הליים, הנותרים 2 כפות שמן, כוסברה ומלח ופלפל ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מגישים עם שבבי תירס מטוגנים או טורטיות קמח חם.
משוך את הקליפות החיצוניות במורד האוזן לבסיס. הפשיטו את המשי מכל אוזן תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקומו ולקשור את הקצוות יחד עם מחרוזת המטבח.
מניחים את אוזני התירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח למשך 10 דקות.
מוציאים תירס מהמים ומנערים עודפים.
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים במשך 15 עד 20 דקות, הופכים כל 5 דקות, או עד שהגרעינים רכים כאשר הם נוקבים בסכין חיתוך.
מוציאים את הקליפות ואוכלים על הקלח או מסירים את הגרעינים.
כיצד להסיר גרעיני תירס מקלח: כדי להסיר גרעינים מקלח תירס גולמי או מבושל, עמדו קלח זקוף על קצה הגבעול שלו במחבת גדולה, אוחזים בקצה האצבעות.
חותכים את דפנות הקלח בעזרת סכין חיתוך חדה, משחררים גרעינים מבלי לחתוך לקלח. הפעל קצה סכין עמום במורד הקלח כדי לשחרר את כל התירס והנוזל שנותרו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב גוואקמולי עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת וניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.