קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס

גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס
חרוך סלט אבוקדו תירס עם שבבי תירס דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 607 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח כשר, מיץ ליים, עלי כוסברה ומלח ופלפל. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס, גוואקמולי תירס חרוך, ו גוואקמולי תירס חרוך.

הוראות

1
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מוציאים את הקליפות מהתירס בגריל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
מברישים את אוזני התירס ב -2 כפות משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את האוזניים עד שהגרעינים מזהיבים קלות מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תירס על קלחתירס על קלח
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את הגרעינים מהאוזניים.
5
מניחים את האבוקדו בקערה בינונית ומועכים מעט בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את התירס, הסרנו, הבצל, מיץ הליים, הנותרים 2 כפות שמן, כוסברה ומלח ופלפל ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מגישים עם שבבי תירס מטוגנים או טורטיות קמח חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
8
מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
משוך את הקליפות החיצוניות במורד האוזן לבסיס. הפשיטו את המשי מכל אוזן תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקומו ולקשור את הקצוות יחד עם מחרוזת המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
מניחים את אוזני התירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוציאים תירס מהמים ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים במשך 15 עד 20 דקות, הופכים כל 5 דקות, או עד שהגרעינים רכים כאשר הם נוקבים בסכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
מוציאים את הקליפות ואוכלים על הקלח או מסירים את הגרעינים.
14
כיצד להסיר גרעיני תירס מקלח: כדי להסיר גרעינים מקלח תירס גולמי או מבושל, עמדו קלח זקוף על קצה הגבעול שלו במחבת גדולה, אוחזים בקצה האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
חותכים את דפנות הקלח בעזרת סכין חיתוך חדה, משחררים גרעינים מבלי לחתוך לקלח. הפעל קצה סכין עמום במורד הקלח כדי לשחרר את כל התירס והנוזל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב גוואקמולי עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת וניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.