קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

גולש בעט-אפ

גולש בעט-אפ
גולש בעט-אפ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 657 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול, מקרוני מרפק, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. וזה טוב. מתכונים דומים: Kicked-Up גזר, רוטב צ'יפס מעולף, ו בעיטה למעלה כנפיים חריפות.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז. החזר מקרוני סחוט לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה חלקית, 3 עד 5 דקות; מוסיפים בצל פנינה, תירס, ותבלינים איטלקיים. המשך לבשל ומערבבים עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל פנינהבצל פנינה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים כיסוי על המחבת ומבשלים עד הבצלים מחוממים דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים ומשליכים שומן עודף.
6
מוסיפים תערובת בקר למקרוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים רוטב ספגטי על הבשר והפסטה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
חום מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד חם, על 5 דקות.
9
תערובת פסטה העונה עם מלח ועוד תיבול איטלקי, לפי הצורך; העליון עם גבינת צ 'דר-מונטריי ג' ק תערובת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות