גולש פפריקה מעושן לבישול איטי
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פפריקה, מים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה מרהיב. נסו בישול איטי גולש הונגרי, בישול איטי גולש הונגרי, ו קציצות גולש הונגריות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
העברת תערובת לבישול איטי. לכסות ולהגדיר סיר נמוך.
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. לזרוק את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד מצופה באופן שווה.
מחממים כף אחת של השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. שים שליש קוביות בשר למחבת ומבשלים עד משחימים יפה מכל הצדדים.
יוצקים 2 כפות מים למחבת ולגרד את חתיכות השחמה מהמחבת; לשפוך נוזל לתוך סיר איטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר מחממים את מנות הבשר הבאות.
הוסף עוד כף שמן למחבת ומבשל את האצווה הבאה באותה דרך; חזור על האצווה השלישית.
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך סיר איטי; לכסות. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים, ומבשלים חשפו, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות בישלו דרך, אבל עדיין מוצקים עד הנשיכה, כ 5 דקות.
מגישים גולש על אטריות עם מנה של שמנת חמוצה וקוצים של פטרוזיליה.