גופן בוטנים
טולי בוטנים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 41 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו גופן בוטנים, Tuiles, ו Cherry Tuiles (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. קו אפייה עם אניה nonstick.
מערבבים חמאה, סוכר, סירופ תירס, ושמנת בסיר כבד 2 ליטר ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים קמח ומלח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הבלילה מעובה מעט, על 1 דקה. מערבבים בבוטנים.
עבודה בקבוצות קטנות, ירידה כפיות ברמה של הבלילה על 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה מרופדת.
אופים עד זהב תוסס, 5 עד 7 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף 1 1/2 דקות. במהירות אך בזהירות להפוך עוגיות מעל עם מרית.
עבודה במהירות, רול 1 עוגיה סביב ידית של כף עץ ומיד להחליק עוגיה על מתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם עוגיות שנותרו. (אם עוגיות להיות קשה מדי לגלגל, להחזיר אותם לתנור בקצרה.) לנגב את אניה אפייה עם מגבת נייר ואופים רול הנותרים עוגיות.
עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.