קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

גורילה ברד

גורילה ברד
אם יש לכם סוכר מגורען, קינמון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוף וגורילה לחם, מישל בננה שוקולד גורילה לחם, ו כריכי גלידת גורילן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לרסס מחבת bundt עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מערבבים את הסוכר מגורען וקינמון. בסיר, להמס את החמאה וסוכר חום על אש נמוכה, ערבוב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
חותכים את גבינת שמנת ל 20 קוביות שוות. לחץ את הביסקוויטים עם האצבעות ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
5
מניחים קוביית גבינת שמנת במרכז כל ביסקוויט, עוטפים וסוגרים את הבצק סביב גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים 1/2 כוס האגוזים לתחתית מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
מניחים חצי הביסקוויטים מוכנים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מפזרים סוכר קינמון, יוצקים חצי מתערובת החמאה המומסת על הביסקוויטים, ומפזרים על 1/2 כוס אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
מניחים את הביסקוויטים הנותרים על גבי, מפזרים את סוכר הקינמון שנותר, יוצקים את תערובת החמאה הנותרת על הביסקוויטים ומפזרים את 1/2 כוס האגוזים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
מניחים צלחת על גבי הפוך.