גזר טורקי ועדשים (Zeytinyagli Havuç)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: עדשים עם גזר, Du Puy Lentils עם גזר, ו עדשים עם סלק קלוי וגזר.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 9 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים רסק עגבניות ופלפל חלב; מבשלים 30 שניות. מערבבים גזר 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה.
שלב 3 כוסות מים ועדשים בסיר גדול, ולהביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים בתערובת בצל; לבשל 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי. מכסים במגבת מטבח, ומגניבים לטמפרטורת החדר.