גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים
גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1039 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
קולים את הבצלים במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה בחמאה למשך 1 עד 2 דקות, ואז הוסיפו את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים פנימה את המרווה, הטימין, השום, הסוכר החום, המלח, הפלפל ומיץ התפוחים, ואז סוחטים את חצי הלימון לתערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1-1/3 כוסות מים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את התבנית ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, פשוט לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
עבור חזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים תבנית מוקפצת חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה וממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מפזרים את החזיר במלח ופלפל ובעזרת מלקחיים מניחים את החלציים בחמאה החמה. משחימים את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעל את החזיר עם עלי המרווה, הטימין (היזהר מכיוון שהטימין עלול להתפצח) ושום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה ומכניסים לתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אך הקפידו לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. (אם אתם מודאגים מבישול יתר, הפכו את התנור לחום תוך כדי סיום שאר המנה.)