קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים

גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים
גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1039 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
קולים את הבצלים במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה בחמאה למשך 1 עד 2 דקות, ואז הוסיפו את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פנימה את המרווה, הטימין, השום, הסוכר החום, המלח, הפלפל ומיץ התפוחים, ואז סוחטים את חצי הלימון לתערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את התבנית ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, פשוט לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור חזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים תבנית מוקפצת חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה וממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את החזיר במלח ופלפל ובעזרת מלקחיים מניחים את החלציים בחמאה החמה. משחימים את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעל את החזיר עם עלי המרווה, הטימין (היזהר מכיוון שהטימין עלול להתפצח) ושום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה ומכניסים לתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אך הקפידו לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. (אם אתם מודאגים מבישול יתר, הפכו את התנור לחום תוך כדי סיום שאר המנה.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבירים את החזיר לפלטה, אוהל עם מעט נייר כסף ונותנים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מוציאים את העלים השלמים מהתבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לרוטב: במחבת השחמת את החזיר, ממיסים את החמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים את הקמח למיצי התבנית החמים ומקציפים יחד ליצירת רוקס. ממשיכים להקציף ולבשל את הרוקס עד שהוא הופך לחום בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מקציפים פנימה את סיידר התפוחים וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
יוצקים מרק עוף ומרתיחים את התערובת עד שהרוטב סמיך, 5 עד 7 דקות תלוי בעובי הרצוי. סוחטים את חצי הלימון לתערובת. טעם לתיבול (מלח, פלפל וכו').
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מפזרים פנימה את עלי הטרגון הקרועים. מסיימים בהקצפה של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
16
להגשה: מחלקים את מטגן הבצל-תפוח בין 4 צלחות. פורסים את החזיר ומחלקים על מטגן הבצל-תפוח. מכסים את החזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
17
מקשטים במעט טימין ו טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
18
מגישים עם קוסקוס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר תפוחיםסיידר תפוחים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות6עד 8 תפוחים גרבנשטיין או תפוחים חמוצים אחרים, עור על, פרוס דקעד 8 תפוחים גרבנשטיין או תפוחים חמוצים אחרים, עור על, פרוס דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה4קצת קישואים קצוציםCous cous ואספרגוס, להגשהCous cous ואספרגוס, להגשה6קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6עלי מרווה טריים, קצוציםעלי מרווה טריים, קצוצים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםשום קצוץשום קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל (או פחות) שמנת מתוקהעל (או פחות) שמנת מתוקה4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1largesפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1sprigטימין ופלחי לימון, לקישוטטימין ופלחי לימון, לקישוט680פלפל האבנרוירך חזירירך חזיר1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4ל 5 עלי מרווה טרייםל 5 עלי מרווה טריים4ל-5 עלי טרגון קרועיםל-5 עלי טרגון קרועים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך