גידו בורגר
גידו בורגר הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל צלוי, קטשופ, לחמניית המבורגר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו גיד-זיתים או גווידו-חיים, בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, ו המבורגר טורף Surf N ' (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת שטוחה לגובה בינוני.
שים את הלחמנייה על המחבת כדי להרים כוסית. ואז מניחים את קציצת ההמבורגר על המחבת ומפזרים מלח תיבול. כאשר הלחמנייה קלויה, להסיר אותו מן המחבת ולהגדיר אותו באזור ההכנה שלך.
שים את הקטשופ בחלק התחתון של הלחמנייה, ואז את החמוצים. הקפד להפיץ אותם כך שכל טעם הוא בכל ביס.
הנח את הפסטרמה על המחבת וצרוב משם. הפוך את קציצת ההמבורגר, מפזרים מלח תיבול ומבשלים עד doneness הרצוי.
מניחים את הגבינה השוויצרית על גבי להמס.
מוסיפים את הפסטרמה על גבי הגבינה. למעלה פסטרמה עם בצל בגריל.
עכשיו כל מה שנשאר לך זה החלק העליון של הלחמנייה והחרדל החום. להשפריץ או להפיץ את החרדל החום על הלחמנייה העליונה ולמקם אותו על הבצל בגריל.
מעבירים את קציצת ההמבורגר והתוספות לחלק התחתון של הלחמנייה. תהנה.