קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות6
מגזין

גלגלי בצק עלים במילוי עגבניות מיובשות ופסטו

גלגלי בצק עלים במילוי עגבניות מיובשות ופסטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גלגלי בצק עלים מלאים בעגבניות מיובשות ופסטו עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל גרוס, ביצה, פסטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קרום זול למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו די גרועה. נסו גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות ומאפה פסטו, גלגלי עגבניות מיובשות, ו גלגלי פסטו עם פסטו עגבניות מיובשות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מסננים את העגבניות המיובשות במסננת מעל מחבת קטנה, נותנים לשמן להתאסף במחבת. קוצצים גס את העגבניות ושומרים אותן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה, כ -30 שניות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הטימין ונותנים לו להתפצפץ בשמן למשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
יוצקים את השמן החם על העגבניות השמורות. מערבבים לשלב את החומרים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים 1 גיליון של בצק עלים על כל גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
חותכים כל דף בצק עלים ל -9 ריבועים בודדים, כל אחד בערך 3 על 3 אינץ'. עבור כל ריבוע, השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך מכל פינה לכיוון המרכז, לעצור 1 אינץ ' מהמרכז. יהיה לך עיגול בגודל 1 אינץ ' במרכז כל ריבוע, וכל הפינות ייחתכו לשניים. כפית על 1 כפית של פסטו במרכז כל ריבוע ולהפיץ אותו לתוך מעגל 1 אינץ'. עבור כל ריבוע, הרם חצי פינה וקפל אותה לכיוון מרכז הכיכר, ודחף בעדינות את הנקודה לפסטו. ממשיכים סביב הריבוע, מקפלים 3 חצאי פינות נוספים לכיוון מרכז הריבוע, ולחצו בעדינות את כל 4 העצות יחד ליצירת צורת גלגל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מסננים את רוב השמן, מניחים כ -1 כפית מהעגבניות במקום בו העצות נפגשות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
מברישים את הבצק בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
14
אופים בחום של 350 מעלות עד שהבצק מזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
מגישים חם.