גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרלימה פראוצ' ה
גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרמה פרארצ' ה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו פלפלי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, כמון טחון, קמח תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרלימה פראוצ' ה, גלטות תפוחי אדמה אצבעות עם עירית עירית ומעושנת, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרקלמה פראוצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים פטם עם תנור מתלה 8 סנטימטרים מהחום.
מניחים כרובית בתבנית ג 'לי - רול בגודל 15 על 10 אינץ'.
מזלפים שמן זית ומפזרים פלפל שחור ו 1/4 כפית. מלח ים; לזרוק למעיל.
צולים כרובית 10 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב באמצע הדרך.
מוציאים מהתנור; מגניב במחבת על רשת 30 דקות.
מקציפים יחד קמח תירס, הבא 3 מרכיבים, ואת הנותרים 1 כפית. מלח ים בקערה בינונית.
להקציף יחד ביצים, יוגורט, ו 1 כוס מים; להקציף לחומרים יבשים. מקפלים פנימה גבינה וחצי בצל. מקפלים פנימה כרובית מקוררת.
זרוק חצי של הבלילה על ידי כפיות(כ 2 כפות.) לתוך 2 כפות. שמן צמחי חם במחבת טפלון על אש בינונית-נמוכה (אל תצטופפו במחבת), ומטגנים 3 עד 4 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מסננים על מגבות נייר. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה והשמן.
מערבבים יחד פלפלי צ ' יפוטלה וקרמה פראשה; מגישים עם גלטות.
הובא לשולחן על ידי מחבר ספר הבישול אליס פירס (מעובד מתוך ספר בישול של שף הבוקרות).