גלידה מטוגנת קרמל
מתכון קרמל מטוגן גלידה יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 968 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, קוקוס, גלידת ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. נסו ללא גלידה יצרנית קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת נתח שוקולד, {רזה} גלידת קרמל מקיאטו עם טפטוף קרמל תוצרת בית, ו {רזה} גלידת קרמל מקיאטו עם טפטוף קרמל תוצרת בית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בעזרת כף גלידה של 1/2 כוס מניחים שמונה כפות גלידה על תבנית עם נייר אפייה. לכסות להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד. בקערה שלבו קצפת ווניל. בקערה אחרת שלבו קוקוס, קורנפלקס וקינמון.
הסר כדורי גלידה מהמקפיא; לובשים כפפות פלסטיק, מעצבים את הגלידה לכדורים. טובלים כדורים בתערובת שמנת, ואז מגלגלים בתערובת קוקוס, מקפידים לצפות את כל המשטח.
מניחים כדורים מצופים על תבנית עם נייר אפייה. מכסים ומקפיאים לפחות 3 שעות או עד ליציבות.
לרוטב קרמל מחממים סוכר בסיר כבד על אש בינונית עד להמסה חלקית וזהובה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חמאה. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 8 דקות או עד שהרוטב סמיך וזהוב; שמור על חום.
מחממים שמן במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק ל-375 דלי. מטגנים כדורי גלידה עד להזהבה, כ -30 שניות.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "