גלידה נפוליטנית
אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת גלידה נפוליטנית, עוגת גלידה נפוליטנית, ו עוגות גלידה נפוליטנית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור בסיס פודינג ושכבת גלידת וניל: בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי וסוכר. מערבבים אותו כדי לשלב.
באמצעות סכין קילוף קטן, לפצל את שעועית וניל באמצע. לגרד את הקוויאר בפנים ולהוסיף אותו למחבת יחד עם שעועית. מערבבים את התערובת סביב ולחמם אותו עד שהוא חם אבל לא רותח.
מוסיפים את החלמונים לקערה בינונית ומקציפים אותם במרץ עד שהחלמונים מעט בהירים יותר בצבע, כ 2 דקות.
הסר את שעועית וניל מן הסיר. לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם לטפטף אותו לאט מאוד לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. זה ימתן את חלמוני הביצה כך שהם לא יתערבבו כשהם יתווספו לסיר.
הוסף עוד מצקת של הנוזל החם, וכאשר הוא מעורבב, יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך תערובת חצי וחצי, ערבוב עם כפית עד התערובת עבה ציפוי הכף, 2 דקות בערך.
הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערת זכוכית נקייה זן פודינג. אל תדאג אם זה נראה קצת גבשושי! זה רק אומר שאתה מושלם.
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים לשלב. מחלקים את התערובת לשלושה כדים; להפריש קנקן אחד לעבוד עם לשכבת גלידת השוקולד, ומקררים את השניים האחרים.
עבור שכבת גלידת השוקולד: ממיסים את שבבי השוקולד הכבדים על פני דוד כפול. כאשר תערובת השוקולד והקרם חלקה ומותכת, מוסיפים 1 כוס של פודינג שמורות ומשלבים. החזר את התערובת בחזרה לקנקן. (צעד זה הוא להקל על תהליך הערבוב כדי להקל על לשפוך בחזרה לתוך פודינג ולכן יכול להיות מושמט.)
לטאטא את הקקאו לתוך הקנקן.
יוצקים לתוך יצרנית גלידה נטישה לפי הוראות היצרן. (זה ייקח בערך 1 שעה.)
קו שני מחבתות כיכר 6 כוס עם ניילון נצמד. לגרוף חצי מגלידת השוקולד לתוך כל אחד. להחליק אותם מעל ולמקם במקפיא לפחות 1 שעה.
כדי להפוך את שכבת גלידת וניל, להוסיף את הכד השני של פודינג למכונת הגלידה ולחבוץ על פי ההוראות. (שוב, כ 1 שעה.)
מוציאים את מחבתות הלחם מהמקפיא ומפיצים חצי מגלידת הוניל בכל מקפיא. חלקה ולחזור למקפיא לפחות 1 שעה.
מערבבים את התותים, הסוכר וצבע מאכל אדום בבלנדר ומחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם).
יוצקים את התותים מחית לתוך השליש האחרון של תערובות פודינג מקורר ומערבבים.
יוצקים לתוך מכונת הגלידה ומחבצים.
הסירו את שתי המחבתות מהמקפיא וגרפו חצי מגלידת התות לתוך כל אחת מהן, מה שהופך את השכבה הסופית. חלקה ולחזור למקפיא לפחות שעה.
הסר את מחבתות כיכר מהמקפיא, להפוך אותם במהופך על צלחת הגשה ולהסיר את לעטוף הפלסטיק. חותכים בקפידה עם סכין כי כבר טבול במים חמים מאוד.