קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

גלידה נפוליטנית

גלידה נפוליטנית
אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת גלידה נפוליטנית, עוגת גלידה נפוליטנית, ו עוגות גלידה נפוליטנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מכונת גלידה
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
עבור בסיס פודינג ושכבת גלידת וניל: בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי וסוכר. מערבבים אותו כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
באמצעות סכין קילוף קטן, לפצל את שעועית וניל באמצע. לגרד את הקוויאר בפנים ולהוסיף אותו למחבת יחד עם שעועית. מערבבים את התערובת סביב ולחמם אותו עד שהוא חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החלמונים לקערה בינונית ומקציפים אותם במרץ עד שהחלמונים מעט בהירים יותר בצבע, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר את שעועית וניל מן הסיר. לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם לטפטף אותו לאט מאוד לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. זה ימתן את חלמוני הביצה כך שהם לא יתערבבו כשהם יתווספו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
7
הוסף עוד מצקת של הנוזל החם, וכאשר הוא מעורבב, יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך תערובת חצי וחצי, ערבוב עם כפית עד התערובת עבה ציפוי הכף, 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערת זכוכית נקייה זן פודינג. אל תדאג אם זה נראה קצת גבשושי! זה רק אומר שאתה מושלם.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים לשלב. מחלקים את התערובת לשלושה כדים; להפריש קנקן אחד לעבוד עם לשכבת גלידת השוקולד, ומקררים את השניים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
עבור שכבת גלידת השוקולד: ממיסים את שבבי השוקולד הכבדים על פני דוד כפול. כאשר תערובת השוקולד והקרם חלקה ומותכת, מוסיפים 1 כוס של פודינג שמורות ומשלבים. החזר את התערובת בחזרה לקנקן. (צעד זה הוא להקל על תהליך הערבוב כדי להקל על לשפוך בחזרה לתוך פודינג ולכן יכול להיות מושמט.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
לטאטא את הקקאו לתוך הקנקן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים לתוך יצרנית גלידה נטישה לפי הוראות היצרן. (זה ייקח בערך 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
13
קו שני מחבתות כיכר 6 כוס עם ניילון נצמד. לגרוף חצי מגלידת השוקולד לתוך כל אחד. להחליק אותם מעל ולמקם במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
14
כדי להפוך את שכבת גלידת וניל, להוסיף את הכד השני של פודינג למכונת הגלידה ולחבוץ על פי ההוראות. (שוב, כ 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
15
מוציאים את מחבתות הלחם מהמקפיא ומפיצים חצי מגלידת הוניל בכל מקפיא. חלקה ולחזור למקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1
מערבבים את התותים, הסוכר וצבע מאכל אדום בבלנדר ומחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם).
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התותים מחית לתוך השליש האחרון של תערובות פודינג מקורר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
יוצקים לתוך מכונת הגלידה ומחבצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
הסירו את שתי המחבתות מהמקפיא וגרפו חצי מגלידת התות לתוך כל אחת מהן, מה שהופך את השכבה הסופית. חלקה ולחזור למקפיא לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
1
הסר את מחבתות כיכר מהמקפיא, להפוך אותם במהופך על צלחת הגשה ולהסיר את לעטוף הפלסטיק. חותכים בקפידה עם סכין כי כבר טבול במים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך