גלידה עם רוטב אגס
גלידה עם רוטב אגס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, גלידה vanillan, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב אגסים, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
מערבבים אגסים וסוכר בשקית ניילון zip-top; לנער היטב. חותם ומקרר 8 שעות או לילה.
מניחים 2 כפות לימון סעיפים בסיר בינוני; להזמין שאריות לימון לשימוש נוסף.
מוסיפים תערובת אגס, אגוזי מלך, צימוקים, דובדבנים וכתום למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל 30 דקות או עד התערובת עבה מעט רך, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "