גלידות בראוני
גלידות בראוני הוא קינוח המגיש 48. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, גלידת ונילן, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: גלידות בראוני, העליון בראוני גלידות, ו גלידות בראוני רומנטיות.
הוראות
בסיר כבד גדול ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב.
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר במהירות נמוכה עד לאיחוד. מקציפים על בינוני-גבוה עד להסמכה וצבע לימון, כ-12 דקות. מקציפים בתערובת וניל ושוקולד. מקפלים פנימה קמח ומלח רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה). מקפלים פנימה אגוזי מלך אם רוצים.
מעבירים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על מתלי תיל למשך 15 דקות.
בסיר גדול משלבים את השמנת, הסוכר והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, ללא ערבוב. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 3 דקות. מגניב במשך 3 דקות.
מניחים קקאו בקערה חסינת חום. בזהירות להקציף נוזל חם לתוך קקאו עד שהתערובת חלקה (לא לגרד במחבת).
חותכים בראוניז לריבועים; מגישים עם גלידה ורוטב פאדג ' חם.
מקשטים בקצפת ודובדבנים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
גלידה בראוני גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.