גלידות בראוניז קפואות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו גלידות בראוניז קפואות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לקינוח הזה יש 731 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, גלידת קרמל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: גלידות בראוני, גלידות בראוני, ו רומנטי בראוני גלידות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שכבת בראוני: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול שמן צמחי. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומאפשרים ל -2 סנטימטרים של נייר לתלות את הדפנות. הניחו בצד. ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול שמן צמחי.
בקערה גדולה מערבבים יחד את המים, השמן והביצה.
מוסיפים את תערובת הבראוניז ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס וחתיכות בר הממתקים.
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז הבראוניז יוצא עם כמה פירורים לחים מחוברים, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את שכבת הבראוניז לחלוטין בתבנית, בערך 1 1/2 שעות.
שכבת גלידה: מורחים בעזרת מרית את הגלידה המרוככת על גבי שכבת הבראוניז ומקפיאים עד ליציבות, כ -4 שעות או למשך הלילה.
שכבת שוקולד: בסיר קטן מחממים את השמנת על אש בינונית-נמוכה עד שהיא חמה אך לא רותחת.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מורחים בעזרת מרית את תערובת השוקולד על שכבת הגלידה. להקפיא לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
מכניסים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מוציאים את השכבות מהתבנית ומקלפים את נייר הקלף.
חותכים את השכבות לריבועים ומזלפים את רוטב התותים.