קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות9
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידות שוקולד טבל סלעי רוד

גלידות שוקולד טבל סלעי רוד
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. אם יש לך מרשמלו, שוקולד למחצה, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: רוקי רוד שוקולד בארים, פעמיים שוקולד שוקולד רוקי רוד עוגיות ברים, ו מנטה שוקולד צ'יפס רוקי רוד ברים.

הוראות

1
קו 9-by-9-אינץ תבנית אפייה עם לעטוף פלסטיק, חופפים לפי הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים ולהשאיר לפחות 5 אינץ'. (אם אפשר, השתמש במחבת שאין לה צדדים משופע.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מניחים את הגלידה בקערה גדולה ומוסיפים את האגוזים ואת המרשמלו. עובד במהירות, לקפל את האגוזים ומרשמלו לתוך הגלידה עם מרית גומי עד בשילוב שווה.זרוק את הגלידה בגושים גדולים לתוך המחבת מוכן ולהתפשט לקצוות עם מרית גומי. מכסים עם גלישת הפלסטיק התלויה ולחץ על פני השטח של הגלידה עם החלק התחתון של כוס מדידה עד שהוא ארוז לתוך שכבה חלקה, אפילו. להקפיא עד מוצק, לפחות 3 שעות.בינתיים, קו 2 דפי אפייה עם קלף או נייר שעווה. סרט כל פינה של הנייר למטה ומניח את דפי האפייה במקפיא.כאשר הגלידה מוצקה, להסיר את המחבת ו 1 תבנית אפייה מהמקפיא. אוחז בניילון נצמד, מוציא את גוש הגלידה מהמחבת ומניח אותו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קרש חיתוךקרש חיתוך
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. חותכים את הלוח לתוך 9 ריבועים אפילו.באמצעות מרית שטוחה, להעביר באופן שווה את הריבועים על תבנית אפייה. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.ממלאים קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, מוסיפים 3 עד 4 קוביות קרח, ומניחים בצד.להביא סיר בינוני מלא 1 עד 2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, להפחית את החום נמוך ולשמור על מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים 24 אונקיות של השוקולד בקערה גדולה, יבשה, חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עם מרית גומי עד השוקולד נמס לחלוטין והגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם כל מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף את 8 אונקיות הנותרים של שוקולד ומערבבים כל הזמן, גירוד על החלק התחתון של הקערה, עד שכל השוקולד נמס והטמפרטורה התקררה ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס אתה יכול למקם את הקערה על אמבט מים קרים שמורות.להחזיר את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע 31°; מיד להסיר מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין87 ו89. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על קלף או נייר שעווה ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, לתת שוקולד נמס להקשיח ולהתחיל את תהליך הרפיה שוב: להביא את השוקולד עד118, ואז עד80, ואז שוב עד 88 ° F.) יש מזלג ומרית שטוחה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר את תבנית האפייה הריקה ואת תבנית האפייה עם ריבועי הגלידה מהמקפיא. עבודה במהירות, להשתמש במרית שטוחה לרדת 1 גלידה מרובע לתוך השוקולד. שימוש במזלג, להפוך את הריבוע, לוודא שהקצוות מכוסים בשוקולד. הרם את הריבוע מהשוקולד עם המזלג והקש על המזלג מספר פעמים על קצה הקערה כדי לאזן את הציפוי. לגרד את החלק התחתון של המזלג על קצה הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים את הריבוע המצופה על תבנית האפייה הריקה. חזור עם הריבועים הנותרים ושוקולד, הטיית הקערה לפי הצורך כדי בריכת השוקולד באזור אחד, וריווח הריבועים קרובים זה לזה ככל האפשר על תבנית האפייה מבלי לגעת. (אם הריבועים גלידה מתחילים להמיס, להחזיר אותם למקפיא עד המשרד לפני המשך.) להקפיא את גלידות טבל עד ציפוי השוקולד התקשה ואת הגלידה היא מוצקה, לפחות 2 שעות. לעטוף אותם בנפרד בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות