גלידת בורבון-וניל
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלב, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת Vanillan בורבון, ו גלידת ויסקי וניל.
הוראות
מערבבים שמנת וחלב בסיר בינוני. לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתוך תערובת קרם.
מוסיפים את שעועית וניל לתערובת הקרם ומביאים לרתיחה מתחת לחום בינוני.
הסר את הקרם מהחום והתלול, מכוסה, במשך 20 דקות.
מערבבים את החלמונים עם הסוכר והמלח בקערת ערבוב.
להקציף עד צבע מבהיר. לאט לאט לטאטא 1/4 כוס של שמנת חמה לתוך תערובת הביצים כדי למזג אותו, ואז לטאטא את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת הקרם. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומצפה את גב כף מבלי לרוץ.
הסר מהחום ומסנן את התערובת דרך מסננת בסדר רשת.
מוסיפים את תמצית הוניל ואת הבורבון.
Chill לחלוטין (לפחות 4 שעות, או לילה) במקרר, ואז להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.