קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

גלידת בורבון-וניל

גלידת בורבון-וניל
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלב, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת Vanillan בורבון, ו גלידת ויסקי וניל.

הוראות

1
מערבבים שמנת וחלב בסיר בינוני. לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתוך תערובת קרם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את שעועית וניל לתערובת הקרם ומביאים לרתיחה מתחת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
3
הסר את הקרם מהחום והתלול, מכוסה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
4
מערבבים את החלמונים עם הסוכר והמלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
להקציף עד צבע מבהיר. לאט לאט לטאטא 1/4 כוס של שמנת חמה לתוך תערובת הביצים כדי למזג אותו, ואז לטאטא את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת הקרם. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומצפה את גב כף מבלי לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום ומסנן את התערובת דרך מסננת בסדר רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
מוסיפים את תמצית הוניל ואת הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
בורבוןבורבון
8
Chill לחלוטין (לפחות 4 שעות, או לילה) במקרר, ואז להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה