גלידת בראוני עם גבינת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל גלידת בראוני גבינת שמנת. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קקאו, גבינת שמנת, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו גלידת בראוניז, גלידת בראוניז, ו גלידות בראוני עילאי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת עוגה, ביצה 1, וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים 2 ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף קקאו, מכות עד מעורבב.
יוצקים תערובת באופן שווה על פני שכבת שוקולד.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב.
מגישים עם גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה ורוטב שוקולד.