קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת בראוני שוקולד מריר דובדבן

גלידת בראוני שוקולד מריר דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל צלי דובדבן כהה גלידת שוקולד בראוני. והוא מספק כ 9 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם פורט, חמאה, ו-vanillan extract, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו גלידות בראוני שוקולד צב, גלידת וופל בראוני שוקולד, ו גלידת בראוני שוקולד מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
זורקים את הדובדבנים בנמל, מניחים אותם על תבנית אפייה בשכבה אחת, צולים בתנור 232° שחומם מראש במשך 30 דקות ומניחים בצד להתקרר.ממיסים שוקולד מריר וחמאה בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים את הביצים, סוכר ותמצית וניל, מערבבים בשוקולד המומס ומקפלים בקמח ואחריו את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים את התערובת לתוך מחבת אפייה 8x8 אינץ משומנת ואופים בתנור 177° שחומם מראש עד קיסם דחף במרכז יוצא נקי, על 15-20 דקות.בינתיים, להביא את הדובדבנים, פורט וסוכר לרתיחה בסיר על חום בינוני, להפחית את החום ומבשל עד עבה וסירופ, על 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות