גלידת ג'ינג'ר עם סוכר חום
גלידת סוכר-ג'ינג'ר חומה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", קצפת, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סוכר חום-עוגת קרם ג'ינג'ר, אננס מקורמל עם סוכר חום-גלידת ג'ינג'ר, ו עוגת זנגביל ק " ג כפולה עם סוכר חום Mascarpone קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלמונים, סוכרים ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר בינוני. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון. חזור לסיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 5 דקות (לא להרתיח).
להעביר פודינג לקערה בינונית.
להקציף וניל וג ' ינג ' ר. צמרמורת לפחות 4 שעות או לילה.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה למיכל מכוסה להקפיא. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.)