גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים
אם $ 4.9 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים עשויה להיות עצומה ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1368 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם דובדבנים קלויים, סוכר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים, גלידת תאנים וגבינה עיזים צלויה, ו גבינת ברי עיזים אפויה עם דובדבנים צלויים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
לטאטא את גבינת עיזים, גבינת שמנת, ומלח בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
הסר מן החום, בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך תערובת גבינת שמנת עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם. לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, לסירוגין אותו עם שכבות של דובדבנים וכלה כפית של דובדבנים; לא לערבב. לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.
Reprinted with permission from Jeni ' s Splendid Ice Creams at Home by Jeni Britton Bauer, © 2011 Artisan Books